Verhuur
 

We verhuren Renaultjes 4 en 4x4’s zónder chauffeur in Madagascar. We gaan er dan wel vanuit dat u enige rijervaring heeft met een dergelijke auto en terrein. Met een 4x4 kunt u uiteraard meer van het land zien en op plekken komen waar maar heel weinig mensen vóór u zijn geweest. Het biedt ook de gelegenheid om een "rondje" te rijden. Zie de routekaart voor de extra mogelijkheden.

Echter! Buiten de routes die begaanbaar zijn voor een Renault 4, bent u zelf verantwoordelijk als de auto vast komt te zitten. Alleen bij technische mankementen kunnen we u komen helpen of halen. U krijgt een technisch goede auto met extra reservewiel, jerry cans , gereedschap, schep, bijl en radio-Cd-speler (mogelijkheid om IPod aan te sluiten). Omdat we zelf veel met onze kinderen hebben gereisd op deze manier, kunnen we met recht zeggen dat het een zeer charmante manier is om het Rode Eiland te ontdekken. U krijgt een uitgebreide routebeschrijving met veel tips voor overnachtingen en restaurants. Deze lijst met informatie wordt steeds weer uitgebreid met ervaringen van uw voorgangers.

Omdat de auto’s lokaal verzekerd zijn (W.A.) staan we niet garant voor persoonlijke ongevallen. Het vereist daarom een gebruikersovereenkomst te tekenen waarmee u verklaart dat alle schade buiten de reguliere dekking voor uw rekening is.

U kunt al deze auto ook mét een chauffeur/gids huren voor 30 Euro per dag extra.